Sting

Fulde navn: Gordon Matthew Sumner

Men bedre kendt som: Sting

Født: 2. oktober 1951

Hvor: Wallsend, Newcastle-Upon-Tyne, England

Forældre: Ernest og Audry, hhv. abejdsmand (senere mælkemand) og frisør (senere sygeplejerske). Hvordan har du kunnet leve uden denne viden…??

Bopæl: Wiltshire (Sydvestlige del af England), hvor han har en enorm mansion fra det 16. århundrede med en frygtelig masse land til. Han er så glad for den, at han har indrettet et helt pladestudie der, så nu kan han lave plader uden at gå uden for en dør…

Men har også kasser i: New York og Toscana

Deler disse huse med: Trudie Styler, filmproducent, og en hulens bunke børn (seks for at være helt præcis: Joe, Kate, Mickey, Jake, Coco og Giacomo!)

Stilling: Fuldtids musiker, familiefar, regnskovs-redder, yoga-guru og ikke mindst tantrisk sex-dyrker (rygterne siger helt op til 8 timer!)

Fritidsinteresser: Yoga og skak. Engang spillede han og bandet skak mod Kasparov (et velgørenhedsarrangement). Kasparov slog dem alle sammen – på én gang!

Kan godt li’: The Beatles, Marvin Gaye, Bob Dylan, Weather Report, Ray Brown, James Taylor, Joni Mitchell, Gil Evans

Og naturligvis: Mikkel Zeilberger Herold – ikke sjældent har jeg ham i røret: “Kan du ikke lige hjælpe mig med dette her riff”? eller “Hvordan spiller du den og den figur?” osv… Man bli’r ærlig talt lidt træt af det i længden, men hva’… Nogle mennesker kan bare ikke skabe noget kreativt selv!

Husdyr: Jeg tror, han har en hund…

Har rejst i: Hele verden!

Mangler at besøge: Det ydre rum (da balladen omkring hans tantriske sex-tilbøjeligheder var på sit højeste, var der en tabloid-avis, der påstod, at han havde købt en rumrejse for at blive endnu bedre til tantrisk sex!).

Har udgivet disse plader:

Udskriv side

Nyeste Sara-billede


Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/www/mzh.dk/wp-includes/nyeste_billede.php on line 8
2: