Men nej!

Så er beslutningen taget – The Police stopper definitivt, når de har overstået tredje del af deres turné, der besøger forskellige steder i Europa (og altså også Haderslev) og slutter af med en række koncerter i USA.

Altså, ikke noget nyt album – og sandsynligvis ingen nye sange fra trioen. Øv – det kunne ellers have været spændende at høre, hvad de kunne finde på.

Til gengæld vil Sting udgive nyt album i 2009 (stingus siger, at det bliver allerede i løbet af foråret!), og det bliver da spændende at se, hvor han er havnet musikalsk efter denne turné – og hvem ved, måske bliver der plads til en gæsteoptræden eller to fra d’herrer Summers og Copeland.Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2024
·
· Om siden