Ingen Unplugged i denne omgang

Øv – The Polices planlagte Unplugged-koncert den 13. juli er blevet “udsat på ubestemt tid” ifølge bandets officielle hjemmeside: “We regret to inform you that the planned MTV Unplugged taping, originally slated to be filmed in Miami next week, has been postponed to a later date.”

Hvorfor den er udsat melder historien ikke noget om – personligt tror jeg simpelthen ikke, at de føler sig klar til det endnu; de er endnu ikke sikre nok i deres sammenspil til at kunne pille det fra hinanden igen og spille unplugged. Bare det nu ikke ender med aldrig at blive til noget …Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2022
·
· Om siden