Smugkig på The Police anno 2007

Så er der kun fire dage til The Police skyder deres genforenings-turné i gang i Vancouver, og dermed er de allersidste forberedelser ved at blive gjort – og det betyder blandt andet, at der skal laves lydprøver.

Radiostationen Rock 101 har fulgt gendannelsen tæt siden den blev offentliggjort, og de var selvfølgelig også på plads uden for hegnet, da Sting, Stewart og Andy gik på scenen for at lave lyd. Resultatet kan ses på deres hjemmeside, og det lyder rigtig godt – jeg tror, det bliver en fantastisk turné.

I øvrigt fortæller Billboard Magazine, at Stewart Copeland forsøger at overtale de to andre til at skifte ud i sætlisten fra koncert til koncert af hensyn til den gruppe af hardcore fans, der vælger at overvære mere end én koncert. Et overordentligt sympatisk initiativ, der understreger, at Stewart Copeland er den af de tre, der er bedst til at huske på fansene!Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2022
·
· Om siden