Jeg fik billetter!

Så oprandt dagen, hvor billetterne til Polices koncert i Århus den 1. september blev sat til salg, og jeg har stået i kø foran det lokale posthus siden 5:30 i morges – jeg var den første i køen, så jeg fik billetter til både os selv, Jakob og Annemette, Rasmus og Eva og et par venner!

Billet til PoliceJeg stod der også i mandags for at købe billetter til George Michaels koncert i Århus (hvem sagde, at Horsens var Jyllands største koncertby?!?), og der mødte jeg op som den første klokken 6. De næste i køen troppede op omkring 6:30, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte komme i rigtig god tid i dag – det viste sig dog unødvendigt, da jeg var ene mand på skansen helt til klokken 8!

Nå, men mens jeg ventede, kom jeg så endelig i gang med Stings selvbiografi “Broken Music”, og den tegner rigtig spændende – jeg købte den (signeret) ved hans koncert i Forum for et par år siden, men har altså ikke fået læst i den før i dag.

Nu bliver det så spændende at se, hvornår (om?) der bliver udsolgt. Der er 54.000 billetter i udbud, så der går nok lidt tid, men de skal nok blive solgt – også selvom interessen at dømme efter min lokale billetkø var større for George Michael.Én kommentar

 1. Monz

  Tillykke med det Mikkel..
  Det er jo laaangt tid siden jeg fik mine biletter 😉 (men har jo oxo spænderet $100 til formålet, (okay ikke kun det!))
  Ser du har fået fat i de dyre af slagsen.
  Har du nogen anelse om hvor mange de slipper ind i dette “gyldne” område?
  Med den skitse man kan se på policeaarhus.dk, kan man jo kun gisne (mit gæt er 3-4000)
  Glæder mig som et liile barn, selvom det er 3. gang jeg kommer til at se/høre “drengene”, men der er jo også gået et par år siden sidst 😛

    (Citér)  (Svar)

  [Svar]

Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2020
·
· Om siden