Gør-det-selv kodefri Panasonic DVD-afspiller

Vi har “arvet” en Panasonic DVD S31 til erstatning for vores gamle Nintaus DVD-N9901, der var begyndt at skrante.

Desværre er Panasonic’en ikke født kodefri, og det er lidt trist, når man nu godt kan lide at købe DVD’er hjem fra f.eks. USA (lad mig i den forbindelse anbefale Laserdisken, der er meget billige med import-DVD’er gennem deres amerikanske partnerselskab Movie World), men som altid er der hjælp at hente på nettet. Jeg fandt frem til en meget udførlig side om hvordan man gør Panasonic-DVD’er kodefri. Man skal sende en “IR code” til afspilleren via infrarød, og der er mange måder at gøre det på: Med en PocketPC, en Palm, en specielt mobiltelefon og meget mere.

Fjernbetjeningen fra http://www.dvdhacks.co.uk I stedet for at rode med det selv, faldt jeg over en hjemmeside i England, der sælger en forprogrammeret “éngangsfjernbetjening”, der sender IR-koden til afspilleren. Prisen er overkommelig, nemlig £24.99. Det svarer til omkring 290 kroner, men da jeg var så heldig at finde en rabatkode der gav 40% afslag, endte prisen på cirka 115 kroner.

“Fjernbetjeningen” kom et par dage senere med posten, og der fulgte en fin, lille vejledning med, så det var bare at sætte sig godt til rette, trykke på den lille knap i fem sekunder og, vupti, så har man en kodefri afspiller.

Nemt og ganske billigt!



Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2024
·
· Om siden