Kaspersky Anti-Virus lukker ned

I lang tid har jeg brugt Kaspersky Anti-Virus på min computer.

I går begyndte Windows XP så tilsyneladende umotiveret at lukke Kaspersky ned hver 15-20 minutter med den klassiske fejlmeddelelse om, at der var sket en fejl, og om jeg ville sende en fejlrapport til Microsoft.

Jeg prøvede at geninstallere programmet, men det hjalp ikke. I dag gav jeg mig så til at lede på nettet efter en løsning, og jeg fandt den på Kasperskys forum. Her ligger et lille program (zip-fil), der løser problemet – der var tilsyneladende problemer med én af deres opdateringer i går, og derfor lukkede programmet ned hver gang den forsøgte at opdatere.Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2023
·
· Om siden