Flere versioner af Internet Explorer på samme tid

Hvis man er webdesigner, så er det vigtigt, at de hjemmesider man laver virker i mange forskellige browsere, og ikke kun i Microsofts nyeste version af Internet Explorer.

Derfor tester man som regel sine sider i de fleste større browsere (f.eks. Opera, Firefox og Internet Explorer). Imidlertid har der været problemer med at teste med ældre versioner af Internet Explorer hvis man bruger et Windows styresystem, for det tillader kun at have én version af IE installeret – og da især version 5 og 5.5 af browseren havde en del små “særheder” (læs: selvopfundne “standarder”), så er det rart at kunne afprøve sit design i den version, også selvom andelen af folk der bruger den browser bliver mindre og mindre.

Der findes imidlertid en løsning: Joe Maddalone har skrevet om den på siden “Multiple IEs in Windows”, og Ryan Parman har lavet nogle zip-filer med alt hvad man skal bruge, som kan hentes fra http://browsers.evolt.org/?ie/32bit/standalone. Så er det bare at udpakke zip-filerne på et passende sted og dobbeltklikke på filen “explorer.exe”, så føler man sig hensat i en anden browser-tidsalder (utroligt, så hurtig man glemmer!).Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2024
·
· Om siden