Sådan giver man katten en pille

Alle katteejere har vel på et eller andet tidspunkt skullet give deres elskede kæledyr en pille af en eller anden slags, og dermed har de sikkert også erfaret, at kattens instinktive trang til at bestemme selv træder særlig tydeligt frem i netop sådan en situation – det kan kort sagt være noget nær umuligt at få kræet til at æde den sk… pille!

Heldigvis er jeg nu kommet i besidelse af en let fulgt vejledning, som skulle kunne løse problemet – jeg har endnu ikke afprøvet den i praksis, men det bliver der nok snart mulighed for. Fussen, hvor er du? Det er tid til din ormepille – du ved, dem med den bitre smag…!

 1. Hent katten, og fiksér den i hulningen ved din albue, og hold den som du ville holde en baby. Placér højre hånds tommel- og pegefinger ved kattens kæber, og pres blidt, til munden åbnes; imens du holder pillen inde i hånden. Når kattens mund er åben putter du pillen ind, og lader katten lukke munden og sluge.
 2. Saml pillen op fra gulvet, og find katten bag sofaen. Fiksér igen katten i hulningen ved din albue, og gentag processen.
 3. Hent katten i soveværelset, og smid den fugtige pille væk.
 4. Tag en ny pille ud af pakken, fiksér katten, ved at holde bagpoterne blidt med venstre hånd, tving kæberne åben, og skub pillen tilbage i munden med højre hånds pegefinger. Tving munden lukket, imens du tæller til ti.
 5. Saml pillen op fra guldfiskebowlen, og hent katten øverst i klædeskabet. Råb på din ægtefælle i haven.
 6. Knæl på gulvet med katten imellem dine knæ, som du presser hårdt sammen. Hold både for- og bagpoterne. Ignorer lave gryntelyde fra katten. Få din ægtefælle til at holde fast på kattens hoved, med en hånd, imens du presser et hult rør ind i munden på katten. Put pillen ind i røret, og gnid kattens adamsæble gentagne gange.
 7. Hent katten fra gardinstangen, hent ny pille fra pakken. Lav en huskeseddel hvor du skriver “Ny gardinstang” og reparér gardinerne. Fej forsigtigt de ødelagde statuetter, figurer og vaser op fra gulvet og sæt dem til side, så du kan lime dem senere.
 8. Vikl katten ind i et stort håndklæde og få din ægtefælle til at ligge på katten, så kun hovedet er synligt i hendes armhule. Put pillen i et sugerør, tving kattens mund åben med en blyant og blæs ned i sugerøret.
 9. Læs på pakken om pillerne er farlige for mennesker, drik en øl, for at fjerne smagen. Sæt plaster på din ægtefælles underarm og fjern blodet fra gulvet med kold vand og sæbe.
 10. Hent katten i naboens skur. Hent ny pille, åbne en ny øl. Placer katten i en skabslåge så kun hovedet er synligt. Tving munden åben med en dessertske. Skyd pillen ned i kattens hals med en elastik.
 11. Hent en skruetrækker i garagen, og tving skabslågen tilbage på hængslerne. Drik øl. Hent en flaske whisky. Skænk dig en genstand, drik. Anbring koldt omslag på brystkassen. Tjek datoen for din sidste stivkrampevaccination. Hæld whisky i omslaget for at desinficere. Hæld dig nok en genstand op. Smid din T-shirt væk, og hent en ny i soveværelset.
 12. Ring til brandvæsenet, og få den til at hente den %$@*& kat, fra træet på den anden side af vejen. Undskyld overfor din nabo, som smadrede ind i hegnet, imens han undveg katten. Tag den sidste pille fra pakken.
 13. Bind det lille monsters for- og bagpoter til et bordben med tørre-snor. Find store arbejdshandsker frem fra skuret. Skub pillen ind i munden efterfulgt af et stort stykke steg. Hold hovedet lodret og hæld to dl vand ned i halsen for at skylle efter.
 14. Drik resten af whiskyen. Få din ægtefælle til at køre dig på skadestuen. Sid stille imens lægen syer dig i fingre og underarmen, og fjerner pillen fra dit højre øje. Ring til en møbelforretning på vejen hjem for at bestille et nyt bord.
 15. Ring til Dyreværnet og bed dem om at hente Mutantkatten fra Helvede, og ring derefter til den lokale dyrehandler og hør, om han har hamstere.

(Tak til sognepræsten ved Houlkær Sogn for vejledningen!)Skriv svar

XHTML: Du kan benytte disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

· © 2002-2024
·
· Om siden