Om siden

På Mikkels Blog kan du læse lidt om mig og hvad jeg går og laver. Siden er et lille hyggeprojekt, som jeg arbejder på, når jeg ikke gider at lave det, jeg burde…!

Siden er lavet med CMS-systemet WordPress, krydret med nogle sider i PHP koblet op mod en MySQL-database, som jeg selv har strikket sammen.

Siden overholder de gældende standarder for XHTML 1.0 Transitional som de er defineret The World Wide Web Consortium.

I praksis betyder det, at siden ser ud som den skal i alle de browsere, der overholder standarderne, men det betyder også, at hvis du sidder med ældre browsere – f.eks. Internet Explorer 5 eller tidligere – så kan der være visse ting, der ikke ser ud som det skal… Bare ærgerligt! Disse browsere er fra en tid, hvor man fulgte sine egne standarder, og derfor er understøttelsen af de officielle standarder også derefter…

Hvis du gerne vil undgå at bruge Internet Explorer (af politiske eller sikkerhedsmæssige årsager…), kan jeg anbefale Firefox. Det er nok den mest standard-kompatible browser på markedet, og den virker glimrende! Den har langt færre sikkerhedshuller end Internet Explorer, og så er den “open source”, som betyder, at alle der har lyst kan hente kildekoden til programmet. Det betyder også, at alverdens mere eller mindre trænede programmører kan udvikle deres egne udvidelsesmoduler til browseren, og det bliver gjort i stor stil – der er således rig mulighed for at tilpasse browseren til lige netop dine behov.

Du kan trykke på et af W3-logoerne nederst til højre på hver side og få enten mit Stylesheet (CSS) eller XHTML-koden kørt gennem deres online validator – det er ganske smart!

Hvis du vil læse mere om standarder, browsere og understøttelse, så kig ind hos The Web Standards Project

Udskriv side

Nyeste Sara-billede


Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/www/mzh.dk/wp-includes/nyeste_billede.php on line 8
2: