Andre skøre ting

Et spøgelse!

Det er for første gang lykkedes at fotografere et spøgelse! Tryk på linket herunder og se selv. Det er lidt svært at se det i begyndelsen, men se rigtig grundigt efter… for det er der!!!!
Hvis du har højtalere på din computer er det vigtigt at du har dem tændt, da du så vil få hjælp til at finde spøgelset.

Se et spøgelse


Postmodernisme

Hvis du på et tidspunkt har læst på universitetet er du med garanti stødt på flere af de der tekster, som bare ikke giver mening… Som regel skyldes det, at forfatteren har siddet for længe i sin lille osteklokke og derfor har glemt, hvordan almindelige mennesker udtrykker sig, og resultatet bliver en stor omgang fine ord der betyder alt og ingenting. I stedet for at kalde det “vrøvl” har man selvfølgelig opfundet endnu et fint ord for dette, nemlig post-modernisme.

Nu har du chancen for at drille de af dine venner, der påstår, at de da synes den slags tekster er enormt spændende og vældig interessante: Klik på linket herunder og bed dem om at forklare dig meningen i den tekst, der fremkommer… Alt efter deres stædighed kan der gå lang tid før de giver op, og så er det du kan afsløre, at teksten blot er en fuldstændig meningsløs sammensætning af post-modernistiske klichéer – men det lyder fint!

Hvis du trykker på “Opdatér” knappen i din browser får du et nyt essay genereret.

http://www.elsewhere.org/cgi-bin/postmodern/

Udskriv side

Nyeste Sara-billede


Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/www/mzh.dk/wp-includes/nyeste_billede.php on line 8
2: