- Mikkels Blog - http://www.mzh.dk -

Mester er flyttet ind

Da vores kære, gamle Fussen er desværre ikke dukket op, har vi besluttet os for at anskaffe os en ny kat – og han er flyttet ind hos os i onsdags.

Vi fandt ham på Sønderjyllands Internat i Gram (efter et mindre heldigt besøg hos Sydøstjyllands Internat i Fredericia, der på det nærmeste smed os ud, fordi vi ikke havde bestilt tid – det på trods af, at de efter eget udsagn havde en kat, der var klar til afhentning …!), hvor han gik og hyggede sig sammen med sin søster.

Han virkede umiddelbart som en meget glad kat, og han ville meget gerne snakke, så vi slog til, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Sludder og Vrøvl Gamle JasVi har døbt ham Mester, og han er opkaldt efter den frække, frikadelleelskende hund i Alberte og Thomas Windings fantastiske “Mestersang” fra den lige så fantastiske plade Sludder og Vrøvl Gamle Jas (køb den!).

Vi havde beslutte os for at anskaffe en kat, når vi kom tilbage fra vores sommerferie (en herlig tur til Pineda de Mar og Barcelona på Costa Brava), så vi havde gået og snakket om forskellige navne, dog uden at finde det helt rigtige (Ida foreslog “Maja” …). På vejen til internatet hørte vi imidlertid Mestersangen på en af pigernes cd”er, og alle var enige om, at Mester var et godt kattenavn – og derved blev det.

Men nu ikke mere snak – lad mig i stedet med stolthed i stemmen præsentere: Mester!

Mester

Mesters tilværelse hos os kan naturligvis også følges i Mesters Galleri