- Mikkels Blog - http://www.mzh.dk -

Ny Police-koncert i Danmark

Efter en temmelig lang periode uden aktivitet her på min lille blog, er her en god nyhed:

The Polices oficielle hjemmeside annoncerer i dag, at bandet kommer tilbage til Danmark til sommer, nærmere bestemt til en koncert på Landsstævnestadion i Haderslev!

Det sker fredag den 13. juni 2008 kl. 20.00, og billetterne kommer til at koste fra 550 kroner, og der sættes 30.000 styk til salg. Billetsalget begynder den 1. december hos Billetnet.

Turnéen skulle egentlig kun have løbet frem til marts 2008, men der er konstant kommet flere og flere koncerter på listen. Bandet blev nødt til at aflyse nogle koncerter i oktober, da Sting fik halsbetændelse, og da det blev offentliggjort at erstatningskoncerterne for disse ville blive i juni 2008, begyndte mange at spekulere på, om der mon var en hel sommerturné uner opsejling. Foreløbig ser det dog ud til, at sommerprogrammet kun indeholder erstatningsshows for de aflyste koncerter i Tyskland og England, og så et par ekstra koncerter i Norge og Danmark.

Jeg ville dog ikke blive overrasket, hvis de optræder på nogle af de store europæiske festivaler også – måske endda Roskildefestivalen, men det er nu nok ikke så sandsynligt, nu hvor de skal spille i Haderslev …